We help the world grow since 2001

Babagan awake dhewe

Halifax Langgeng Science Co., Ltd didegaké ing taun 2001, iku Produsèn wiwitan komunikasi optik visual peralatan pengawasan lan Supplier testing lan analisis lunak full otomatis, sing spesialisasine ing produksi ujian serat optik mikroskopik lan peralatan imaging, reresik serat, pribadi repair , otomatis deteksi lan analisis lunak. Produk ana Science Langgeng kalebu serat detector pungkasan pasuryan (inspektur / end detector) lan serat mburi pasuryan resik listrik (reresik instrument) rong jinis liyane saka 10 model, kanggo ketemu industri serat saka ferrule serat dhasar kanggo modul optik dhuwur-mburi Manufaktur, peralatan transmisi optik Integrasi produksi ...

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
20170302094306
20170302085140
20170302085207
20170302085421
20170302085926
20170302090710
Tampilan Online Chat!