125FP Fiber cleaning sticks for LC/MU/Transceiver(work with EDV-838) factory and suppliers | Eternal Science
We help the world grow since 2001

125FP Serat reresik tyasira LC / MU / transceiver (karya karo EDV-838)

Short Description:


  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    * Nggunakake Istimewa EDV-838 serat optik pungkasan ngadhepi resik listrik.

    * Reresik ing tembok sisih bolongan utama saka port cahya 1,25 lan mburi pasuryan saka sirah.

    * Didandani kanggo instalasi jaringan optik lan operasi.

    * Produsen lan Gambling peralatan piranti optik.

    aplikasi Product

    Nalika reresik mburi pasuryan saka LC / sirah MU, reresik rereget lan rereget nang temboke port lan panggonan ing tembok utama bisa supaya kamungkinan sing rereged lan lebu saka tembok utama tiba ing mburi serat sak geter lan konektor plugging.

    Tlatah ing tembok utama saka soket saka sirah fiber optic meh 4 kaping pungkasan serat. Sawise polusi rereged utawa bledug ono racune, peralatan jaringan optik bakal ing geter transportasi, ing instalasi lan debugging, utawa ing Kerep kepasang. Ing operasi dawa, mburi serat bakal ditambahake polusi anyar utawa karusakan menyang serat mburi optik, kang bakal langsung mengaruhi efficiency transmisi optik.

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!