We help the world grow since 2001

Babagan awake dhewe

Halifax Langgeng Science Co., Ltd didegaké ing taun 2001, iku Produsèn wiwitan komunikasi optik visual peralatan pengawasan lan Supplier testing lan analisis lunak full otomatis, sing spesialisasine ing produksi ujian serat optik mikroskopik lan peralatan imaging, reresik serat, pribadi repair , otomatis deteksi lan analisis lunak.

Produk ana Science Langgeng kalebu serat detector pungkasan pasuryan (inspektur / end detector) lan serat mburi pasuryan resik listrik (reresik instrument) rong jinis liyane saka 10 model, kanggo ketemu industri serat saka ferrule serat dhasar kanggo modul optik dhuwur-mburi Manufaktur, peralatan transmisi optik Integrasi produksi, instalasi jaringan optik lan operasi lan pangopènan maneka pengawasan lan karya reresik, kanggo nyedhiyani kedhaftar karo kualitas, sedheng biaya solusi paket cleaning pengawasan serat mburi-pasuryan.

Ilmu Langgeng nyawiji penelitian ilmiah, pembangunan, produksi lan sales.With luwih saka 10 taun saka produksi lan pengalaman Manajemen Komunikasi optik peralatan pengawasan seri, lan nduwe reputasi dhuwur lan pengaruh ing industry.After luwih saka sepuluh taun efforts unremitting, yuta Ilmu langgeng wis menangaké dateng akeh customers.It wis dikenali minangka supplier ditetepake dening panuku domestik lan manca. Produk kita wis nuduhake pasar luwih ing China lan uga didol kanggo Eropah, Amerika, Australia, Jepang, Malaysia lan negara liyane lan wilayah.


Tampilan Online Chat!