FVO-730B2-V Handheld fiber inspection(dual mode) factory and suppliers | Eternal Science
We help the world grow since 2001

serat pengawasan FVO-730B2-V Handheld (mode dual)

Short Description:


  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    * Nyambung VSM380 lan komputer deteksi

    * Sambungan deteksi OTDR

    * Sambungake komputer tablet utawa test ponsel Andriod

    * Free drive support Windows / Linus / Mac ( Pass / Fail Deteksi support windows7 / 8/10)

    Product fitur

    * Klabang iku padhang lan langit. Kabeh cacat bisa katon ing Mirit.

    * Precision alignment, iku mung njupuk 2 detik kanggo nelusuri gambar mburi pasuryan.

    * Kataatan nganti 98%.

    * Salah siji cara homeopathic ngarahke

    * Imaging cepet lan akurat.

    * 400X, 200X nambahi jumlahe bisa diowahi, Luwih saka kemampuan résolusi 1μm / 0.8um.

    * Analog / digital dual mode gambar bhinéka terminal tampilan

    * Sumber cahya luwes lan iku luwih gampang kanggo mirsani cacat nggoleki saka pasuryan pungkasan

    * Mode ngalih Dual ngindari gangguan sinyal lan nyuda konsumsi daya ..

    Product specification

    FVO-730B2 Detector

    magnification

     400X

    • aspek résolusi

    <1μm

    Field of view

    X: 0.68mm, Y: 0.51mm

    Mode fokus

    Single-cara

    • kacepetan ngarahke

    2-5s

    medium konsistensi

    > 98%

    • output

    AV metu

    • Bobot lan ukuran

    110g, 180 * 22 * ​​56mm

     

     VSM layar 380 tampilan

    layar

    2.7 inch

    Lumbung

    Dhukungan 32G Micro SD (TF)

    Gambar

    pigura Single 640 * 680 JPG

    Power

    1800mAh Li-ion

    Bobot lan ukuran

    73 * 56 * 21mm, 82g

    antarmuka extension

    AV metu / ing, USB2.0, TF

    konfigurasi Product

    model

    Description

    Qty

    • FVO-730B2 Detector

    Deteksi optik serat mburi pasuryan, Cocog kanggo macem-macem PC / APC / MTP sambungan serat optik

    1pcs

    VSM 380 Layar

    tampilan nyata-wektu pungkasan pasuryan serat optik

    1pcs

    • Standard Pas sirah

    SC-PC-FM, FC-PC-FM, LC-PC-FM

    1pcs

    aksesoris liyane

    2G kertu panyimpenan TF * 1pcs, baterei 1800mAh * 2pcs, Charger * 1pcs, Output line * 1pcs, Headset * 1pcs, spire lamella * 1pcs, Tampilan njaga * 1pcs

    Tablet (opsional)

    Windows 10 tablet, Dibangun ing lunak analisis EFD

    1pcs

    lunak Analysis (opsional)

    EFD analisis lunak, bisa nganyari gratis

    1pcs

    paket Software

    Ngumpul kabeh komponen saka ndhuwur

    1pcs


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!