We help the world grow since 2001

Tentang Kami

ShenZhen abadi Élmu Co., Ltd diadegkeun dina 2001, éta produsén pangheubeulna komunikasi optik visual alat pamariksaan sarta supplier nguji jeung analisis software pinuh otomatis, specializing dina produksi ujian serat optik mikroskopis jeung alat Imaging, beberesih serat, parabot perbaikan , otomatis deteksi jeung analisis software. Produk aya sahiji Élmu abadi kaasup serat detektor tungtung ramo (Kur'an / tungtung detektor) jeung Serat tungtung ramo cleaner listrik (meresihan instrumen) dua jenis leuwih ti 10 model, papanggih industri serat ti ferrule serat dasar pikeun modul optik tinggi-tungtung manufaktur, alat-alat transmisi optik terpadu produksi ...

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
20170302094306
20170302085140
20170302085207
20170302085421
20170302085926
20170302090710
WhatsApp Online Chat!