We help the world grow since 2001

Tentang Kami

ShenZhen abadi Élmu Co., Ltd diadegkeun dina 2001, éta produsén pangheubeulna komunikasi optik visual alat pamariksaan sarta supplier nguji jeung analisis software pinuh otomatis, specializing dina produksi ujian serat optik mikroskopis jeung alat Imaging, beberesih serat, parabot perbaikan , otomatis deteksi jeung analisis software.

Produk aya sahiji Élmu abadi kaasup serat detektor tungtung ramo (Kur'an / tungtung detektor) jeung Serat tungtung ramo cleaner listrik (meresihan instrumen) dua jenis leuwih ti 10 model, papanggih industri serat ti ferrule serat dasar pikeun modul optik tinggi-tungtung manufaktur, alat-alat transmisi optik terpadu produksi, instalasi jaringan optik sarta operasi jeung perawatan ti sagala rupa wewengkon di inspeksi jeung karya diberesihkeun, nyadiakeun pamaké kalawan kualitas luhur, low-ongkos solusi pakét beberesih inspeksi serat tungtung-beungeut.

Élmu langgeng integrates panalungtikan ilmiah, ngembangkeun, produksi jeung sales.With leuwih ti 10 taun produksi jeung pangalaman manajemén dina komunikasi optik alat pamariksaan seri, sarta boga reputasi tinggi na pangaruh dina industry.After leuwih ti sapuluh taun usaha unremitting, juta Élmu langgeng geus meunang kapercayaan ti loba customers.It geus ngaidentifikasi salaku supplier ditunjuk ku pembeli domestik jeung luar nagri. produk urang ngabogaan pangsa pasar luhur di Cina jeung oge dijual ka Eropa, Amerika, Australia, Jepang, Malaysia jeung nagara séjén sarta kawasan.


WhatsApp Online Chat!