FVO-730B2-V Handheld fiber inspection(dual mode) factory and suppliers | Eternal Science
We help the world grow since 2001

Serat inspeksi FVO-730B2-V Handheld (mode dual)

Pondok Description:


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    * Nyambungkeun VSM380 na komputer deteksi

    * Connection deteksi OTDR

    * Sambungkeun komputer tablet atawa test ponsel Andriod

    * Free drive rojongan Windows / Linus / Mac ( Pass / gagal deteksi rojongan Windows7 / 8/10)

    fitur produk

    * Gambar ieu caang jeung jelas. Kabéh defects bisa ditempo dina glance a.

    * Precision alignment, waktu nu diperlukeun wungkul 2 detik neangan gambar tungtung ramo.

    * Conformance nepi ka 98%.

    * Hiji jalan homeopathic fokus

    * Imaging saum sareng akurat.

    * 400X, 200X Gedekeun bisa dirobah, Leuwih alus ti pangabisa resolusi 1μm / 0.8um.

    * Analog / digital dual mode gambar diversity terminal tampilan

    * Sumber cahaya nyaéta adjustable sarta leuwih gampang pikeun niténan defects denda nyanghareupan tungtung

    * Mode switch Dual avoids gangguan sinyal jeung ngurangan konsumsi kakuatan ..

    produk spésifikasi

    FVO-730B2 detektor

    Magnification

     400X

    • ratio resolusi

    <1μm

    Médan of view

    X: 0.68mm, Y: 0.51mm

    Mode fokus

    Single-jalan

    • speed fokus

    2-5s

    konsistensi sedeng

    > 98%

    • hasil

    AV kaluar

    • Beurat tur ukuranana

    110g, 180 * 22 * ​​56mm

     

     VSM layar 380 tampilan

    layar

    2,7 inci

    panyimpenan

    Rojongan 32G Micro SD (TF)

    gambar

    Pigura tunggal 640 * 680 JPG

    kakuatan

    1800mAh Li-ion

    Beurat tur ukuranana

    73 * 56 * 21mm, 82g

    panganteur extension

    AV kaluar / di, USB2.0, TF

    konfigurasi produk

    model

    gambaran

    QTY

    • FVO-730B2 detektor

    Beungeut optik fiber tungtung ramo, Cocog jeung tipena béda PC / APC / MTP sambungan serat optik

    1pcs

    VSM 380 layar

    tampilan real-time dina tungtung ramo serat optik

    1pcs

    • Baku pas sirah

    SC-PC-FM, FC-PC-FM, LC-PC-FM

    1pcs

    asesoris séjén

    2G kartu gudang TF * 1pcs, batré 1800mAh * 2pcs, carjer * 1pcs, Kaluaran garis * 1pcs, Headsét * 1pcs, spire lamella * 1pcs, Témbongkeun papayung * 1pcs

    Tablet (pilihan)

    Windows 10 tablet, Panyungsi-di software analisis EFD

    1pcs

    software analisis (pilihan)

    EFD analisis software, Bisa ditingkatkeun haratis

    1pcs

    pakét software

    Nyusun laporan sagala komponen di luhur

    1pcs


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!